Coș de cumpărături 0,00 lei

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Connect with Facebook
CUI NE ADRESĂM?
Tres Bon este comunitatea tuturor celor ce iubesc viața, mâncarea bună, micile plăceri. E comunitatea celor cărora le place să descopere gusturi noi și să trăiască experiențe gastronomice inedite. Fie că ești bucătar profesionist sau amator, visezi să devii Master Chef, ești cunoscător al mâncărurilor tradiționale franceze, ești pasionat de gusturile lumii, în căutarea unor ingrediente rare, preocupat să mănânci mai multe produse organice sau din comerț echitabil, sau poate în căutarea unui cadou delicios, ai toate șansele de a găsi ceva tentant pewww.tresbon.ro

CUM NE SELECTĂM PRODUSELE?
Fiecare produs recomandat de Tres Bon este rezultatul unei selecții riguroase, bazată pe gust și calitate. Acordăm atenție ridicată ingredientelor și metodelor de preparare, evităm aromele artificiale, produsele nesănătoase, iar proveniența fiecărui produs e la fel de importantă precum gustul lui. Aproape fiecare produs Tres Bon a fost testat și gustat de către ”comitetul nostru de degustare” - profesioniști și amatori. Susținem tradiția dar și inovația, promovăm produsele artizanale dar și rețetele îndrăznețe.
 
CUM NE DESCOPERIM FURNIZORII?
"Suntem mereu în căutare de produse noi, iar această parte a activității noastre se extinde în mai tot timpul nostru: weekend-uri, concedii, călătorii cu tematică gastronomică. Nu știi niciodată când te întâlnești cu ceva cu adevărat delicios, entuziasmant și nou, sau când inspirația te ”lovește” și ideea unei noi rețete se naște. Suntem atenți la publicațiile de profil, la resursele de pe internet și încercăm să împărtășim cu voi experiența și cunoștințele noastre. Cu scop precis, ca orice experiență culinară să se încheie cu exclamația ”Tres Bon!”. Suntem deschiși recomandărilor și propunerilor voastre!